GIS-fika om tjänster i ArcGIS

Välkomna på GIS-fika i maj med SamGIS Skåne

Den 24 maj kl 14:30 besöker Martin Ekstrand, Staffanstorps kommun, SamGIS Skånes GIS-fika. Det kommer att handla om:

Har du någon gång funderat över vilken mxd/aprx en viss tjänst ligger publicerad från? Eller har du flera mxd/aprx med samma namn, i samma mapp, och undrar vilken som används i din tjänst? Eller har du möjligen funderat på vilka webmaps din tjänst används i? Eller undrar du över vilka tjänster en viss feature class i din databas är publicerad till? Kanske undrar du vilka widgets som skulle kunna krascha i en webapp om du tar bort en kolumn i en feature class, och önskar att du kunde se det i en lista?

Dessa var exempel på frågor vi i Staffanstorp och Kävlinge brottades med, och har skapat en lösning för i FME Server och Insights for ArcGIS. Presentationen är i stora drag samma som på vårseminariumet i Lund, och det är främst av intresse för dig som jobbar med ArcGIS Enterprise och/eller ArcGIS Online.

Ingen anmälan behövs. Koppla upp dig med samma länk vi har använt för tidigare GIS-fikor. Vi mejlar även ut länken på nytt innan fikan börjar. När du ansluter till mötet vill vi att du skriver in både namn och vilken organisation du kommer från och sätt gärna på videon.

Om du inte prenumererar på utskick från SamGIS Skåne, anmäl dig för prenumeration på utskick från oss senast dagen innan fikan, så får du länken när vi skickar ut en påminnelse.