Nytt datum: GIS-fika med Alleima 22 augusti

Alleima karta

Alleima maps och vägen dit

Katarina Johansson arbetar som Space Manager på Alleima och kommer under denna fikastund presentera Alleima´s GIS lösning, Alleima Maps och vägen dit. 15 år av GIS implementering, utmaningar och förändringar samt även lite om vårt bolag. Hur vår 160 års historia som världsledande tillverkare av speciallegeringar och rostfritt stål driver oss att alltid bry oss, leverera och utvecklas så det gynnar våra kunder, medarbetare samt den framtid vi delar.

Alleima är en globalt verksam tillverkare och utvecklare av högförädlade rostfria stål- och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Alleima noterades som ett självständigt bolag på Nasdaq Stockholm den 31 augusti 2022 som avknoppning från Sandvik AB.

Tid: tisdag 22 augusti 14:30-ca 15:00

Presentationen från Alleimas GIS-fika finns här.

Ingen anmälan behövs. Vi använder samma länk som vid tidigare fikor. Möteslänk skickas ut till på nytt till SamGIS Skånes prenumeranter dagen innan fikan. Om du inte är prenumerant än kan du anmäla dig för utskick via hemsidan.

När du ansluter till mötet vill vi att du skriver in både namn och vilken organisation du kommer från och sätt gärna på videon.