GIS-fika 19 november med långväga, stilfullt besök

Torsdag 19 november är det dags för nästa GIS-fika med SamGIS Skåne. Den här gången är vi enormt glada och smickrade av att ha John Nelson från ESRI i USA på besök. John Nelson är personen som gör att du kan göra kartor som ser ut som broderier, vattenfärgsmålningar, filtapplikationer, legobyggen eller som om de kommer direkt ur Sagan om ringen eller Skattkammarön.

Oavsett vilka GIS-verktyg du jobbar med kan vi lova att du kommer att bli inspirerad, så koppla upp dig till vårt GIS-fika den 19 november kl 14:30! Efter John’s presentation blir det möjlighet till eftersnack i smågrupper. Klockslaget är preliminärt och kan komma att justeras.

Om du blir nyfiken men aldrig har hört talas om John förut kan du kika in på hans Instagram, @johnmnelson, eller hemsida https://adventuresinmapping.com/.

När du ansluter till mötet är det bra om du skriver in både namn och vilken organisation du kommer från. Vi använder samma möteslänk som i utskick från 9 oktober, vi kommer också att skicka ut den på nytt någon dag innan. Var inte rädd för att slå på videon, framför allt under senare delen av fikan!

Fikorna återkommer en gång per månad åtminstone året ut. Varje fika kommer att ha ett tema och värdar för fikat är 2-3 personer ur styrelsen vid varje tillfälle. Om du har förslag till teman är du välkommen att höra av dig till samgis@ikoncept.se.

Börja redan nu att förbereda din bästa bildbakgrund till Zoom och leta fram receptet på ditt bästa GIS-fikabröd så ses vi!

SamGIS Skånes styrelse