Vad gör en tjänsteleverantör i GIS – 27 augusti

Välkomna till en dag med möjlighet att få information om vad tre olika tjänsteleverantörer arbetar med inom GIS. Tjänsteleverantörer (konsulter) arbetar ofta på beställning av en kund. De gör specifika lösningar som i många fall blir unika för varje uppdrag. Det gör att det kan vara lite svårare att veta vad de arbetar med.

Under dagen besöker vi Metria, Sweco och Tyrens i Malmö. Samtliga får en timme på sig att berätta vad de arbetar med och även möjlighet för er att ställa frågor. Ni ges även möjlighet att i transporten mellan de olika leverantörerna diskutera med varandra.

Program

Vi kommer att starta vår dag på Lundavägen 56 och avsluta den på Isbergs Gata 15, Malmö. Mellan de olika stoppen kommer vi att transportera oss till fots eller med buss. Det innebär att det är lättast att åka kollektivt till workshopen. Om ni kommer med bil, meddela detta i kommentarfältet vid anmälan, så återkommer vi med förslag till parkering. Efter kl 16 kommer det att ges möjlighet, för de som så önskar, att fortsätta diskussionerna i gruppen.

09.30 Fika och registrering

09.50 Inledning med Jeanette, Marianna och Peter, SamGIS Skåne

10.00 Metria

Metria berättar och visar sin verksamhet.

11.00 Promenad till restaurant

11.30 Lunch

12.30 Promenad till Sweco

 

13.00 Sweco

Sweco berättar och visar sin verksamhet.

14.00 Kaffe/fika

14.30-15.00 Promenad till Tyréns

15.00 Tyréns

Tyréns berättar och visar sin verksamhet.
Deltagaravgift inkl kaffe och lunch är 250 kronor. Avgiften kommer att faktureras i efterhand.
 • Plats/lokal: Lundavägen 56, Malmö
 • Adress: Lundavägen 56, Malmö
 • Datum: 2015-12-27 09:30 - 16:00
 • Pris medlem/ej medlem: /250
 • Sista anmälningsdag: 2015-11-25
 •  
 • Anmälan är bindande.
  Om lunch och/eller fika ingår i arrangemanget anger du eventuella allergier eller behov av specialkost i meddelandefältet nedan.
  Om du inte vill att ditt namn förekommer i en deltagarlista kan du ange detta i meddelandefältet nedan.
  Genom att anmäla dig samtycker du dels till att SamGIS Skåne samlar in och lagrar din e-postadress, dels till att prenumerera på utskick från SamGIS Skåne i det fall du inte redan är prenumerant. Läs om hur SamGIS Skåne hanterar personuppgifter här.

Anmälan är stängd till det här evenemanget