Seminarium om informationssäkerhetsklassning och öppna data

Välkommen till ett seminarium om informationssäkerhetsklassning och öppna data

Ska vi låsa in all data bara för att vi inte orkar ta tag i informationssäkerhetsklassningen? Hur gör vi i praktiken för att känna oss trygga i beslut att dela öppna data? Och hur gör vi för att hålla ordning på allting sen?

Flera kommuner delar med sig av arbetssätt för att klassificera och publicera öppna data, vi får höra om hur regional samverkan för öppna data kan fungera och vi har förhoppningsvis deltagande från nationella organisationer. Det kommer även att finnas tid för gruppdiskussioner!

Vi jobbar med programmet oh publicerar mer så fort vi kan.

Lunch och fika ingår i priset. Glöm inte att ange eventuella kostpreferenser i din anmälan!

 • Plats/lokal: Geocentrum, lokal Världen
 • Adress: Sölvegatan 10, Lund
 • Datum: 2023-09-07 8:30 - 16, programmet börjar 9:00
 • Pris medlem/ej medlem: 750/1250
 • Sista anmälningsdag: 2023-08-22
 •  
 • Anmälan är bindande.
  Om lunch och/eller fika ingår i arrangemanget anger du eventuella allergier eller behov av specialkost i meddelandefältet nedan.
  Om du inte vill att ditt namn förekommer i en deltagarlista kan du ange detta i meddelandefältet nedan.
  Genom att anmäla dig samtycker du dels till att SamGIS Skåne samlar in och lagrar din e-postadress, dels till att prenumerera på utskick från SamGIS Skåne i det fall du inte redan är prenumerant. Läs om hur SamGIS Skåne hanterar personuppgifter här.

 

 

Anmälan till
Seminarium om informationssäkerhetsklassning och öppna data

Genom att klicka på Skicka samtycker du till att SamGIS Skåne samlar in och lagrar din e-postadress. Genom att klicka på Skicka samtycker du även till att prenumerera på utskick från SamGIS Skåne i det fall du inte redan är prenumerant.