Dags för GIS-fika, torsdag 15 oktober 14:30

Nu på torsdag den 15 oktober kl 14.30-15 är det dags för GIS-fika med SamGIS igen. På samma sätt som förra gången så börjar vi med en kort presentation därefter blir det fortsatt fikasnack i smågrupper/breakout-rum. Den här gången får Lantmäteriets regionala geodatasamordnare Ulrika Johansson presentera sig och några väl valda nyheter från Lantmäteriet.

När ni ansluter till mötet är det bra om ni skriver in både namn och vilken organisation ni kommer från. Möteslänk hittar du i utskick från 9 oktober om du är prenumerant. Var inte rädda för att slå på videon, framför allt under senare delen av fikan!

Den första trevliga GIS-fikan hade vi 17 september med 24 deltagare, då med tema R. Fikorna återkommer 1 gång per månad året ut. Varje fika kommer att ha ett tema och värdar för fikat är 2-3 personer ur styrelsen vid varje tillfälle. Om du har förslag till teman är du välkommen att höra av dig till samgis@ikoncept.se.

Börja redan nu att förbereda din bästa bildbakgrund till Zoom och klura ut vilket fikabröd som är mest GIS-igt så ses vi på torsdag!